Turistično društvo

Turistično društvo Škofja Loka se je razvilo iz Olepševalnega društva, ustanovljenega leta 1897, prvi zametki turistične dejavnosti pa so se pojavili že mnogo prej. Društvo danes opravlja različne dejavnosti, katerih glavni cilj je privabiti goste v najlepše ohranjeno srednjeveško mesto in jim pomagati doživeti ta kraj v vsej svoji lepoti.


Organizacija prireditev

Glavna dejavnost našega društva je organizacija turističnih prireditev.


Članstvo

V Turistično društvo Škofja Loka se lahko tudi včlanite in tako podprete delovanje in razvoj društva, ter prispevate k novim projektom za vzpodbujanje turizma. Letna članarina znaša 30 €. Sodelujete lahko na sestankih društva, kjer lahko predstavite svoje ideje za boljše delovanje, vabljeni pa ste seveda tudi na vse druge dogodke, ki jih organizira Turistično društvo Škofja Loka.

Pristopna izjava


Izposoja in postavitev stojnic in odrov

Organizatorjem raznih prireditev in sejmov v Škofji Loki in po Sloveniji nudimo izposojo stojnic s strehami, dveh manjših odrov in druge opreme. Lahko se dogovorimo tudi za prevoz opreme do mesta dogodka, kot tudi za njihovo postavitev in odvoz po koncu dogodka. Opremo lahko najamete tudi za več dni.

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...